Vår historia började 1999 med en idé om att sprida bra budskap i kombination med riktigt bra godis. Vi värdesätter att skapa reklam som inte stör utan som berör, och tror att information når fram till hjärtat bäst genom magen. Därför applicerar vi företagens budskap på något av det bästa som finns – Godis skapat med kärlek.

Tack vare möjligheten att tillverka godis och choklad från eget recept, placerade i förpackningar med eget tryck, har vi rätt förutsättningar att ta fram produkter av högsta kvalitet. Hemma i vår egen chokladfabrik. Det gör att vi kan säkerställa kvalitén under hela processen med råvaror av finaste sort. Med kakaobönor från Belcolade hjälper vi till att göra skillnad samtidigt som vi kan leverera riktigt god choklad. Belcolade arbetar nämligen aktivt med att förbättra villkor och arbetsförhållanden för sina kakaobönder. Därför kan du njuta av god choklad med ett gott samvete.

Vi har ett brett sortiment av kvalitetsgodis för att kunna bemöta just ditt behov. För att fortsätta utvecklas och ta våra erbjudanden ett steg längre har vi ett noga utvalt samarbete med Vergani, Europas främsta konfektyrföretag som delar sin kunskap, erfarenhet och passion sedan 1881. 

En passion som följer med hela vägen hem från Italien till vår chokladfabrik i Borgstena.

För att hjälpa dig att sprida ditt budskap har vi ett eget tryckeri. Det gör det möjligt för oss att enkelt och kvalitativt trycka efter ditt företags önskemål. Vi använder endast vatten- och UV-baserade färger som är skonsamma mot naturen. Dessutom packar vi alla produkter på plats i Borgstena. Snabbt, smidigt och flexibelt. Alltid med kärlek.

Vi har ett stort miljöfokus. För oss är det viktigt att inte bara skapa goda chokladupplevelser, vi vill dessutom bidra till en grönare framtid. Med det sagt använder vi bara grön el i våra lokaler och i vår fabrik. Vi värdesätter miljöhänsyn vid varje beslut vi tar och utvecklar ständigt vårt miljöarbete för att bidra till en hållbar utveckling och en bättre värld.